Inspirerend Acquireren: 20 januari 2012

Voor wie?

Een training voor (zelfstandig) ondernemers en verkopers die graag beter willen worden in het binnenhalen van opdrachten of het verkopen van producten en die bereid zijn naar zichzelf te kijken.

Inhoudelijk

Heb je weleens het gevoel dat je meer uit je acquisitie kunt halen? Of, ervaar je ook wel eens weerstand als je denkt aan acquisitie? Door bewust te worden van wat je denkt, voelt en doet, creëer je de mogelijkheid te kiezen voor iets anders.

Om je te begeleiden in het dit proces, onderga je oefeningen waarin je ervarend leert en persoonlijke coaching ontvangt. Als houvast benoemen we de basisprincipes van het verkoopvak, maar vooral ga je leren door het te DOEN. Tevens geven we leuke, handige tips!

 

Zin in een boost? Doe mee! En schrijf je in vóór 13 januari door een mail te sturen aan marjolein@milestonetrainingen.nl.

Deze training wordt gefaciliteerd door Marjolein Bijvoet (ervaringsleertrainer en coach) en Iric van der Have (verkoopcoach en 20 jaar succesvolle ervaring in sales en communicatie) 

 

20 januari 2012

Locatie: Centrale plek, waarschijnlijk Utrecht

Investering: € 295,-

Tijd: 09:30 - 16:00 (na 16:00 tijd voor borrelen en netwerken)

 

Ervaringen van deelnemers:

Ik ben de training vrij neutraal ingegaan en dichtte mezelf een mening toe omtrent acquireren. Deze mening, namelijk dat het “verkopen” is, heb ik vrij snel bijgesteld. 

De waarde van acquisitie, is de waarde die ik er zelf aan toebedeel. Ik ben trainer/coach, geen verkoper! Precies….. dus ik moet ook niets gaan verkopen, laat staan “verkopertje” spelen!
Als trainer/coach breng ik mensen in beweging, faciliteer ik inzicht en bewustwording, motiveer en inspireer ik!

Volgens mij is dat precies wat de training me gebracht heeft, doen wat bij mij past en op mijn manier. Ik ga vanaf nu Inspirerend Acquireren, of liever nog: “Acquirerend Inspireren” !!!

Peter Haenraets, Trainer/coach bij I-VY Insight    -   www.i-vyinsight.nl

 

De dag van tevoren voelde ik weerstand tegen de training. Het invullen van de voorbereidende vragen, bracht me een stap dichter bij wat acquireren voor mij betekent en ik ging in ieder geval met een duidelijk doel voor mezelf. Tijdens de dag werd ik me er meer en meer van bewust dat ik niks meer en niks minder dan mezelf meeneem op acquisitie. Mijn dienst of product, ikzelf kan net dé oplossing bieden waar de ander naar zoekt. Ik hoef dus alleen maar mezelf te zijn! Hoe simpel kan het zijn :-) . En de coaching in de week daarna heeft het ‘met kracht mezelf zijn’ nog eens verankerd!!

Karina Jansen, coach/trainer bij CREATE MINDFUL CHANGE

 

Op 3 juni jl. heb ik meegedaan met de training Inspirerend Acquireren. Ik ben commercieel best goed bezig... vond ik zelf. Maar toch. Tijdens deze ervaringstraining kwam ik er achter wat mij "blokkeerde" om nog meer succes te hebben tijdens mijn acquisitiegesprekken. Prettig confronterend en zeer zinvol. De locatie, deelnemers en trainers waren fantastisch! Voor mij heeft deze training zichzelf al dubbel en dwars terugverdiend. Da's ook belangrijk als ZZP'er. Kortom, een echte aanrader!

Business Consultant, Wijn Bancair Advies

Persoonlijke coaching en ervarend leren

Als je doet

wat je altijd doet,

Krijg je

wat je altijd krijgt.

 

Gandhi