Werken met Intuïtie: 8 oktober open voor inschrijving!

In de training Werken met Intuïtie leer je je buikgevoel, of intuïtie beter kennen. Door de oefeningen die we je aanreiken, leer je je buikgevoel makkelijker her-kennen, te vertrouwen en toe te passen. De training is een samensmelting van fysieke en ervaringsgerichte oefeningen gevolgd door reflectie hierop, en het werken met energie.

Voor wie?

De training is bedoeld voor mensen die hun intuïtie beter willen leren (her-)kennen, om deze vervolgens bewust en doelgericht te kunnen inzetten in hun leven.
Mocht je met mensen werken (in de zorg, uitzendbureau, als docent, jongerenwerker, coach/trainer, of hoe dan ook), dan is het werken met je intuïtie van toegevoegde waarde voor je doelgroep!

Een ervaringsgerichte training.

In de training doen we allerlei ervaringsgerichte oefeningen, die als doel hebben je te ondersteunen in je 'ontdekkingsreis' naar je intuïtie. Je gaat dus daadwerkelijk aan de slag en er is de mogelijkheid terug te blikken op, en te evalueren wat we hebben gedaan. Hierdoor ga je een bewust leerproces aan en ervaar je ook de kracht van het werken met intuïtie.

De trainers

Dat zijn Marcel Diergaarde (medium) en Marjolein Bijvoet (ervaringsleer trainer en coach). Marcel heeft een achtergrond in het werken met energie en meditaties ter ondersteuning van intuïtieve en mediamieke ontwikkeling. Marjolein is ervaringsleer deskundige en heeft als trainer en coach haar achtergrond in agogiek en persoonlijke ontwikkelingsprocessen waarbij mensen hun talenten en kwaliteiten ont-wikkelen en her-inneren. Deze combi zorgt voor een krachtige, 'met beide voeten op de grond-training' met duurzame leerwinst voor de deelnemers. Zie hieronder ook reacties van deelnemers.

Investering:

Werken met Intuïtie is een training van een dag en is een investering van € 125,- exclusief btw (als je het zakelijk doet) en catering.

Reacties van deelnemers:

"Bedankt voor de bijzondere ervaring! Daar ik in het begin wat huiverig was voor een hoog ''zweverigheidsgehalte'' viel het reuze mee. Deze workshop draagt bij aan mijn bewustwording en training van mijn intuïtie. Ik zie dit als een bevestiging van mijn plannen om naar Curacao te verhuizen. Mijn onderbuik geeft aan dat ik moet gaan, dus, ik ga!"

"De fysieke ervaring was totaal nieuw voor me en heb me verbaasd over wat voor gevoel dit in je teweeg kan brengen. Ik merk in mijn dagelijkse bezigheden dat het een ander veranderd is."

"De dag heb ik als zeer prettig ervaren. Leerzame en inspirerende oefeningen. Mooi om zo in ontdekking te zijn over intuitie..."

"De laatste oefening vond ik écht heel bijzonder. Daar werd mij echt duidelijk dat ik dingen weet, zonder ze persee gezien te hebben."

"Gisteren heb ik met een cliënt een geweldige coachingsessie gehad met deze nieuwe kant van mezelf. Daarna lag ik nog te stuiteren in mijn bed!"

Zie je wel,ik wíst het!

Had je al een vermoeden, maar kon je het niet onderbouwen?

'Iets' in me zei dat ik het niet moest doen, maar ik kon er niet de vinger op leggen.