Aangenaam

Mijn naam is Marjolein Prins. In augustus 2007 ben ik officieel begonnen met Milestone Training & Coaching. Mensen zijn mijn allergrootste passie. Mijn visie is dat er in mensen meer zit dan waar zij zelf bewust van zijn. Ik zie het als mijn missie om mensen te faciliteren en inspireren bij het ont-dekken van hun passie(s) en talenten en deze te ‘her-inneren’. Door bewust te ‘zijn’, kun je dan jouw unieke combinatie kwaliteiten en talenten inzetten om je dromen / doelen te manifesteren.

Inmiddels 30 jaar begeleid, train en coach ik mensen. Door de grote diversiteit aan doelgroepen die ik door de jaren heb ontmoet, heb ik brede mensenkennis opgebouwd, op verschillende niveau’s van ontwikkeling en bewustzijn. Zo weet ik goed aan te sluiten en af te stemmen op vele verschillende mensen. Geïnspireerd door de natuur en de kracht van ervarend leren, zet ik mensen in beweging in een richting die zij zelf wensen en kiezen. Wetende dat je een individu bent, in een systeem van andere mensen en dat je je altijd te verhouden hebt tot jezelf en anderen. Bijv. je gezin of je team. Deze werkwijze raakt onze ontwikkeling dus op mentaal, fysiek en sociaal-affectief gebied. Kortom: alles wat we nodig hebben om onze authenticiteit te her-inneren en ont-wikkelen en dát te kunnen bereiken wat we voor ogen hebben. 

Ik daag je graag uit om op jezelf te vertrouwen en je authentieke zelf naar buiten te brengen, opdat jij het leven leeft dat je lief hebt.

Achtergrond:

'Practice what you preach': ik ben het instrument waarmee ik werk. Zodoende heb ik zelf de nodige jaren besteed aan het ondergaan van diverse transformationele en persoonlijk leiderschapstrainingen, intuïtie ontwikkeling en business trainingen voor ondernemers. 

Na mijn Sociaal Agogische studie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik over de basis van communicatie veel geleerd door bewust te kiezen als kinderleidster te werken bij diverse kinderopvangcentra. Kinderen tot 4 jaar beheersen de taal nog niet goed, maar kunnen prima communiceren.

Verder ben ik, naast Sociaal Agoog, opgeleid tot Communication Professional (post-HBO hNLP (humanistische Neuro Linguïstische Psychologie), Adventure Based Counselor, Ervaringsleertrainer en ben ik SKJ geregistreerd jeugd- en gezinscoach. Eind juni 2022 studeer ik af in Systeem Therapeutisch Werk (Relatie- en gezinstherapeutisch werk). 

Op LinkedIn vind je meer over mijn werkervaring: linkedin Marjolein Prins

Op Facebook een pagina: https://www.facebook.com/milestonetrainingencoaching/

Waar ik naast mijn werk heel erg blij van word is (rots-)klimmen, tennis en hardlopen, in de natuur zijn, bezig zijn met muziek, met name zingen en bezig zijn met mijn zoons.

Marjolein Bijvoet-Prins